0
ATP

SENZACIJA: Nišikori izbacio Novaka sa US Opena

Objavljeno: 06.09.14 u 21:15

Kei Nišikori uspeo je dasavlada Novaka Đokovića u polufinalu US Opena sa 3:1, po setovima 6:4, 1:6, 7:6(4), 6:3, posle dva sata i 52 minuta igre i tako je sprečio najboljeg tenisera sveta da igra u petom uzastopnom finalu na ovaom turniru.

Novak-Djokovic-vs.-Bernard-Tomic-in-Hopman-Cup-2013

Novak je bio poptuno neprepoznatljiv u današnjem meču, veliki broj neiznuđenih grešaka u ključnim momentima, pasivnost i nezainteresovanost u pojedinim delovima meča, što svakako ne umanjuje veliku pobedu Japanca koji je često bekend paralelama dovodio do ludila srpskog tenisera.

Čini se da je ključ pobede japanskog tenisera, koji je postavljen za 10. nosioca, bio dobijen taj-brejk u trećem setu u kojem je viđeno „brdo“ grešaka sa obe strane, ali ih je na keraju više napravio Novak kojem se Nišikori jednostavno nudio, ali ovaj to nije umeo da iskoristi.

Potpuni psihički pad Novaka Đokovića Japanac je umeo da iskoristi u četvrtom setu i dobije ga bez previše problema uz čak dva brejka za samo 37 minuta.

Nije bilo primetno da je Đoković povređen ili umoran, jednostavno je Nišikori bio odličan, ali je u pitanju i jedan od tenisera koji jednostavno „ne leži“ Novaku što potvrđuje podatak da on uz Nadala i Federera jedini ima pozitivan učinak protiv našeg tenisera (posle današnjeg meča 2:1).

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter