0
Košarka

Nik Jang: Kobi Brajant je bolji od Majkla Džordana

Objavljeno: 06.09.14 u 09:15

Kontroverzni bek Los Anđeles Lejkersa, Nik Jang, uveren je da je njegov saigrač Kobi Brajant bolji od igrača za koga većina stanovnika planete zemlje veruje da je najbolji igrač svih vremena, Majkla Džordana.

Kobi Brajant

Poređenja Kobija i Majkla Džordana traju, praktično, otkako je popularna „Crna Mamba“ kročila na NBA parket. Naravno, razlog tome je ogromna sličnost u pokretima ove dvojice momaka koji zajedno imaju ukupno čak 11 šampionskih titula.

Ipak, po mišljenju svetske košarkaške populacije, Majkl Džordan je najbolji igrač svih vremena, budući da nikada u karijeri nije izgubio niti jedno veliko finale i da je, usput, zaradio šest MVP naslova igrajući ta ista finala. Drugačije misli popularni „Svegi Pi„:

– Sedim i diskutujem sa prijateljima: ko je bolji, Majkl Džordan ili Kobi Brajant? Broj jedan je Kobi, broj dva je Em Džej. To je moje mišljenje. I to ne kažem zbog toga što je moj saigrač. To bih kazao u svako doba dana – poručio je Jang prenosi nbaserbia.com.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter