0
Košarka

FOTO: KKCZ

BORAC DEMOLIRAN: Debitovali Vilijams i Cirbes

Objavljeno: 06.09.14 u 22:47

Košarkaši Crvene zvezde Telekom ubedljivo su savladali Borac u prijateljskoj utakmici koja je odigrana u dvorani u Železniku. Crveno-beli su slavili rezultatom 79:41 (27:6, 16:15, 19:13, 17: 7) uz veoma dobru igru.

FOTO: KKCZ
FOTO: KKCZ

Izabranici Dejana Radonjića od početka meča nametnuli su veoma jak ritam i lakim poenima iz kontri brzo su stekli dvocifreno vođstvo koje su postepeno povećavali do maksimalnih +38 na kraju utakmice.

Zvezda je igrala bez Nemanje Dangubića, Marka Gudurića, Branka Lazića i Marka Tejića, a zanimljivo je da je ovo bio prvi meč u Zvezdinom dresu za novog plejmejkera Markusa Vilijamsa (ili kako sam sebe zove Kosjana Vilavića) i centra Majka Cirbesa.

Crveno-beli sledeće nedelje putuju u Francusku gde će učestvovati na veoma jakom turniru u Miluzu. Od 12. do 14. septembra rivali će im biti Panatinaikos, Bajern Minhen i Strazbur.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter