0
Evropske lige

FOTO: sport.es

Luis Suarez priznao: Patim!

Objavljeno: 05.09.14 u 13:57

Najveće letošnje pojačanje Barselone Luis Suarez priznao je da mu teško pada da posmatra svoje igrače sa strane i što ne može da im pomogne na terenu.  

FOTO: sport.es
FOTO: sport.es

Suarez odrađuje četvoromesečnu suspenziju zabrane igranja i na teren će moći da se vrati tek 25. oktobra u El Klasiku protiv Reala u Madridu.

– Istina je da zaista patim. Suspendovan sam sa još dosta utakmica, a već sada sam propustio mnogo. Osećam se bespomoćno jer ne mogu ništa da uradim da pomognem ekipi. Mogu samo da pričam i da vrištim. Ali, moram da prihvatim svoju situaciju – rekao je Suarez uz napomenu da ne oseća nikakav pritisak.

– Znam da moram da budem obazriv. Ali, miran sam zbog toga jer sam živeo u Engleskoj i prošao sam kroz sličnu situaciju tamo. Navikao sam da igram pod pritiskom. Ne osećam nikakav dodatni pritisak jer ću biti u centru pažnje. Morate da prihvatite odgovornost posle svega što mi se desilo. Moram da budem pametan po tom pitanju – iskren je Luis Suarez.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter