0
ATP

US OPEN: Đoković pobedio Mareja i otišao u polufinale

Objavljeno: 04.09.14 u 08:47

Najbolji teniser planete, Novak Đoković, plasirao se u polufinale US Opena pošto je noćas savladao Endija Mareja rezultatom 3:1 (7:6, 6:7, 6:2, 6:4).

Novak Đoković

Osmi put uzastopno, najbolji srpski teniser svih vremena plasirao se u polufinale poslednjeg Gren slema u sezoni.

Kako bi se plasirao u finale, Đoković će morati da pobedi i japanskog tenisera, Keija Nišikorija, koji je u pet setova savladao Stana Vavrinku.

Novak Đoković pobedio je poslednjih pet od šest duela sa Endijem Marejom, a u ukupnom skoro sada vodi sa 13-8 u duelima sa britanskim igračem.

Nakon meča Novak Đoković se zahvalio svima koji su gledali meč koji je završen rano jutros po našem, srednjeevropskom računanju vremena:

– Hvala svima što su ostali ovako kasno. Nadam se da ste se zabavili i da ste uživali. U nekim periodima pravili smo mnogo grešaka. Mislim da smo prva dva seta igrali dva i po sata, uvek igramo duge mečeve i drago mi je što sam uspeo da se plasiram u polufinale – rekao je Đoković posle meča. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter