in , ,

NOVAC NA VIDIKU: Partizan konačno dobija generalnog sponzora?

Fudbalski klub Partizan mogao bi u narednih nekoliko dana, konačno, da reši pitanje generalnog sponzora. Kako se saznaje, u opticaju je azerbejdžanska kompanija „Sokar“.

Partizan

Naime, dnevni list Informer prenosi da uprava crno-belih korača ka putu dogovora sa ovom kompanijom čiji su čelnici zainteresovani da postanu generalni sponzori tima iz Humske 1.

Reč je o azerbejdžanskoj naftnoj kompaniji koja je, takođe, sponzor i Nefčija, kluba kojeg je Partizan nedavno eliminisao u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Kako navodi Informer, crno-beli će, ukoliko do dogovra dve strane na kraju dođe, za dve godine inkasirati sumu od 1,5 miliona evra, odnosno 750.000 godišnje.

Generalni sekretar Partizana Darko Grubor rekao je da postoje nagoveštaji da bi crno-beli uskoro mogli da dobiju generalnog sponzora.

– Za sada imamo nekoliko ponuda o ozbiljnim sponzorstvima. Nadam se da će uskoro biti dogovorena saradnja sa nekom od zainteresovanih strana. To je sve što mogu da kažem u ovom trenutku – potvrdio je Grubor da se „dimi“ u Partizanu, ali je ostao zakopčan po pitanju detalja.

Poslednji generalni sponzor crno-belih bila je kompanija „Karlzberg Srbija„, koja je svojevremeno, kada je direktor marketinga bio Vlada Jarić, dogovorila stavljanje crno-belih stolica.

Među najboljim sponzorskim ugovorima Partizana bio je onaj sa Elektroprivredom Srbije iz 2010. godine po kojem su crno-beli za godinu dana inkasirali 800.000 evra. Ako je verovati pukim rečima iz ugovora…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

Autor: Site Default

Serbian sports journalist, NBA analyst

Diskusija

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Top 5 Svetskog prvenstva, 3 septembar (VIDEO)

MAGIJA: Nejmar ume s loptom ono što drugi ne znaju (VIDEO)