3
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

NESLOGA SVE VEĆA: Upravni odbor Partizana nije želeo da vrati bivšeg zamenika kapitena

Objavljeno: 04.09.14 u 11:02

Trener Partizana Marko Nikolić otkrio je da je tokom ovog leta želeo da angažuje bivšeg igrača Stefana Babovića, ali da Upravni odbor tog kluba nije želeo da vrati nekadašnjeg igrača u Humsku.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Problemi u FK Partizan, čini se, iskaču iza svakog ćošrka. Naime, tek što se saznalo da je potresednik Parnog valjka Duško Jovanović, nezadovoljan radom Dragana Đurića, podigao sidro i napustio klub, trener crno-belih doneo je još jednu zanimljivu informaciju.

Naime, Marko Nikolić je izjavio da je tokom leta tražio od uprave da angažuje Stefana Babovića, bivšeg zamenika kapitena, momka koji se nalazio u pregovorima sa Kaljarijem ali na kraju ipak nije završio na „čizmi“.

Želja stratega crno-belih bila je da angažmanom ovog momka dodatno pojača veznu liniju. Međutim, kao što nije potpisao za Kaljari, Stefan Babović nije potpisao ni za klub u kojem je ponikao – Partizan. Prepreka je bila, kako je kazao Marko Nikolić, odluka UO:

– Nismo doveli Babovića jer je Upravni odbor tako odlučio – kazao je Nikolić, a preneo Sportski žurnal.

Javnost će za sada ostati uskraćena za informaciju o tome ko je iz UO Partizana doneo takvu odluku. Ono što se, ipak, zna jeste činjenica da se Upravni odbor crno-belin nije sastajao u prethodnim danima. A ono što iskustvo kaže jeste da bi čelnici Partizana, kada bi bili pitani o ovoj temi, bez ikakvih problema lopticu prebacivali jedni na druge…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Normalno da nam ne treba.Vec se zaboravilo kako smo ga oterali i koji ce nam sada. Ovaj medij je cergarski i naravno da ce da pisu kako je sad ovo problem jer cergarima igra mecka svaki dan pred vratima.. Koga zabole za Babovica? Vucica,informer,hotsport,Terzica…

    0
    0
    Odgovori
  2. Lopovska uprava sa ljudima van zakona, Braco i sestre Srbii i svi ostali u ovoj zemlji Srbiji ima li koga u ovoj nasoj zemlji koji ima hrabrosti da pita te iste ljude iz uprave gde su Partizanovi milioni od transfera koji su nestali i zasto klub posluje sa gubitkom i zasto se duguje igracima i radnicima kluba. Ima li nekog ko ima hrabrosti da kaze stop lopovima i da ih smesti tamo gde im je mesto po KP domovima da vade krompir i beru kukuruz, i da hrane svinje na ekonomijama istih a da sve ono sto su nezakonito stekli i ukrali vrate tamo gde i pripada. DOSTA NAM JE VISE TAKVIH koji kaobajagi, odnosno lazno vode klubove da bi punili svoje dzepove.Zvezda i Partizan treba da proteraju sve lazne.dr. i patriote koji vole onoliko klub koliko mogu da napune svoje dzepove

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter