0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BRATSKI: Zvezda stigla u Moskvu, Lalatović već otkrio deo prve postave (FOTO)

Objavljeno: 04.09.14 u 14:02
Ekspedicija Crvene zvezde stigla je u Moskvu, gde će sutra odmeriti snage sa bratskim klubom Spartakom na svečanom otvaranju novog stadiona.  
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener Nenad Lalatović neće moći da računa na igrače koji imaju obaveze u reprezentaciji, kao i na povređene Mijailovića i Savićevića, a neposredno pred odlazak u Moskvu, delimično je otkrio sastav tima.

– Lazović se oporavio od povrede i počeće utakmicu u starnih 11. Pečnika planiram na mestu iza špica, Ristić i Gogić će biti u početnoj postavi, a Aleksandar Katai je spreman za pola sata igre – rekao je Lalatović, a prenosi portal redstarbelgrade.info.

Podsetimo, od štopera, Lalatović na raspolaganju ima Darka Lazića i Vukašina Jovanovića, dok će u odsustvu Rajkovića, mesto među stativama zauzeti Kahriman. 

Predrag Đorđević je jedini desni bek koji je otputovao u Moskvu, dok će za mesto na levom boku konkurisati Nikola Antić i Stefan Đorđević.

U napadačkoj liniji konkurišu igrači koji su i do sada bili standardni, a ostaje da se vidi da li će Lalatović od starta na teren izvesti standardnog Rakića, ili će promešati karte i od starta dati šansu Joviću ili Despotoviću. 

Utakmica Spartak Moskva – Crvena zvezda na programu je u petak u 17:05, a sastav crveno-belih po svemu sudeći će izgledati ovako:

Kahriman – Đorđević, Lazić, Jovanović, Antić (Đorđević) – Ristić, Gogić, Bosančić – Lazović, Jović, Despotović (Rakić).

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter