0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDU ČEKA PUN STADION: Lalatović želi pobedu i pravo lice ekipe

Objavljeno: 03.09.14 u 20:55

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović najavio je da će njegova ekipa ići na pobedu u prijateljskoj utakmici protiv Spartaka u Moskvi.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ekspedicija od 18 igrača crveno-belih otputovaće u četvrtak čarter letom u Moskvu, a prijateljski meč protiv Spartaka na programu je u petak od 17.05 sati po našem vremenu, uz direktan prenos na TV Areni sport 1. 

– Važno je da se pokažemo u što boljem svetlu protiv ekipe koja se nalazi među četiri najbolje u Rusiji. Šansu će uglavnom dobiti mlađi igrači koji su do sada imali manju minutažu. Sigurno da nije potrebno posebno isticati koliko će im značiti jedna ovako jaka utakmica – rekao je Lalatović za Novosti i dodao:

– Imam informacije da će stadion da bude pun i to je jedan od razloga zbog kojih mi je žao što domaćim navijačima ne možemo da se predstavimo u najjačem sastavu. Sa druge strane, siguran sam da će mlađi igrači biti na visini zadatka i shvatiti svu veličinu spektakla koji ih očekuje. Crvena zvezda uvek ide na pobedu, bez obzira na to gde se utakmica igra i ko je rival. Tako razmišljam i sada bez obzira na to što ćemo Spartaku suprotstaviti značajno podmlađen sastav – optimistički je zaključio Lalatović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter