in , ,

Ti Mek se vraća iz penzije u NBA?

Trejsi Mekgrejdi već duže vreme nalazi se u zasluženoj košarkaškoj penziji. Legendarni igrač i jedan od najboljih „kucača“ prve decenije 21. veka prošlu sezonu proveo je trčkarajući bejzbol terenima „igrajući se“ pičera u nižerazrednoj ligi.

NBA: Finals-San Antonio Spurs-Practice

Međutim, ovaj momak, ako je verovati izvorima, planira da ovog leta obezbedi sebi povratak u svet NBA lige. Već neko vreme popularni Ti Mek intenzivno trenira sa Kobijem Brajantom pokušavajući da uđe u formu:

– Istina je da treniram sa Kobijem. Želim da uđem u formu, da pokušam da se vratim. Želim da vidim kako se moje telo oseća na terenu – poručio je Trejsi Mekgrejdi.

Ovaj momak je prošlog avgusta javno poručio da je završio sa NBA karijerom posle 16. godina duge karijere i od tad nije tražio angažman. Poslednji NBA angažman Ti Mek imao je u ekipi San Antonija sa kojom je, po prvi put u karijeri, stigao u drugu rundu plej-ofa u sezoni 2012-13, piše portal „Nbaserbia.com“.

Međutim, Greg Popovič nije pružao nikakvu priliku vremešnom Trejsiju Mekgrejdiju koji je, godinu dana pre toga, igrao u kineskoj ligi. Poslednji primetan NBA angažman Trejsi Mekgrejdi imao je u sezoni 2011-12 kada je nastupao za Atalantu Hoks.

Tada je beležio po 5,3 poena na ukupno 52 meča na kojima je šansu vrebao sa klupe.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

Autor: Site Default

Serbian sports journalist, NBA analyst

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Može li Marko Nikolić da obori Stanojevićev rekord?