1
Košarka

FOTO: STARSPORT

POSLE GRMLJAVINE NA TAJMAUTU: Teo i nakon meča kritičan prema sebi i ekipi! (VIDEO)

Objavljeno: 03.09.14 u 22:09

Reprezentativac Srbije Miloš Teodosić rekao je da je njegova ekipa olako ušla u večerašnju utakmicu protiv Brazila i da „velika većina“ igrača tek treba da pokaže koliko vredi.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Teodosićeva reakcija tokom tajmauta u prvom poluvremenu definitivno je današnja vest dana u našim krajevima, ali je naš košarkaš očekivano spustio loptu nakon što je sudija odsvirao kraj.

– Previše lako smo ušli u utakmicu, što kao tim ne smemo da dozvolimo. Velika većina nas ovde tek treba da pokaže koliko vredi, a ne da ulazimo toliko opušteno u utakmice – rekao je Teodosić nakon utakmice, a prenosi Beta i dodao:

– Ako ovako budemo ušli u meč sa Špancima, ta utakmica će se završiti sa 30 razlike za njih. Moramo da ‘otvorimo’ meč, kao što smo sada ‘otvorili’ drugo poluvreme i da igramo onu košarku kakvu znamo da igramo. Možda su i ti koševi čudni, ali da ne tražim alibi. Svi smo promašili bar po jedan penal, ne znam da objasnim zašto – naglasio je Teodosić.

Srbija je svoje pravo lice pokazala jedino u trećoj četvrtini koju je naša selekcija dobila sa 32:12.

– U drugom poluvremenu smo pokazali timski duh, svi do jednog: Stefan (Marković), Bogdan (Bogdanović), (Miroslav) Raduljica… Svi su odigrali sjajnu odbranu sa mnogo energije, gde smo se vratili iz velikog minusa. Ali imali smo sedam razlike, a oni su napravili seriju 12:0. To ne smemo da dozvolimo, pogotovo ne u ovako važnim utakmicama – zaključio je Teodosić.  

Podsetite se njegove reakcije tokom prvog poluvremena u kom je prednost Brazila išla i do +18:


hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter