0
Evropske lige

Pjetro Fana: Janković pravi razliku na terenu

Objavljeno: 03.09.14 u 13:16

Proteklog vikenda krenula je nova sezona u Seriji A, gde bi jedan od najzapaženijih srpskih predstavnika trebalo da bude i Boško Janković.

bosko-jankovic-verona

On je na otvaranju sezone odigrao svih 90 minuta za Veronu na gostovanju Atalanti i bio je jedan od najzapaženijih na terenu.

Pre toga, Janković je prikazao sjajnu igru i protiv Kremonezea u Kupu Italije, gde je njegov tim slavio sa 3-0. Dobre partije tokom priprema i na početku sezone nisu promakle ni čuvenom bivšem fudbaleru Verone, Juventusa i Intera i nekadašnjem reprezentativcu Italije, Pjetru Fani, koji je za italijanske medije u superlativima govorio o srpskom ofanzivcu.

– Boško Janković bi mogao da bude jedan od odlučujućih igrača za Veronu. Gledao sam ga u nekoliko navrata. Odličan je igrač, stalno pravi probleme protivničkoj odbrani. Trebalo bi mu ukazati puno poverenje jer ima sjajan udarac, brzinu i snagu. Karakteristike neophodne da se pravi razlika na terenu. Mislim da bi bilo neophodno da mu se pruži kontinuitet igara, što bi moglo da bude presudno za Veronu ove sezone u ligi – rekao je Fana.

Naredni rival Verone biće ekipa Palerma, koja je sezonu takođe započela remijem. Nekadašnji Jankovićev tim je prethodne sezone igrao u Seriji B, ali su se ove dve ekipe sastale u Kupu Italije, kada je Verona bila uspešnija.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter