0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Kolarov: Utakmica sa Francuskom nije prijateljska

Objavljeno: 03.09.14 u 19:09

Fudbalska reprezentacija Srbije u nedelju od 20.45 na stadionu Partizana igra prijateljsku utakmicu sa selekcijom Francuske,a levi bek „orlova“ Aleksandar Kolarov najavljuje pravu borbu.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

– Ova utakmica ne sme da bude prijateljska za nas. Rezultat nam nije u prvom planu, ali sigurno nećemo izaći na teren da izgubimo, idemo da probamo da damo maksimum, a koliko će to biti dovoljno videćemo u nedelju posle utakmice. Ne znam sa kakvim razmišljanjem dolaze Francuzi, ali s obzirom na to da su ozbiljna reprezentacija ne verujem da će praviti bilo kakve kalkulacije, pokušaće iz tih utakmica koje imaju do Evropskog prvenstva da se na što bolji način spreme… Odigrali su korekno SP i imaju ekipu koja je dosta solidna u taktičkom smislu, svi su podređeni kolektivu – istakao je Kolarov na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi.

Levi bek Mančester sitija će u nedelju da odigra 50. meč za reprezentaciju. Nada se da će to biti pravo izdanje „orlova“ i da će navijači koji dođu na stadion Partizana biti zadovoljni.

– Što se nas tiče, da bismo poleteli, prvo treba da budemo na zemlji, da vidimo gde smo i šta smo, da ne pravimo greške koje smo pravili u ranijim kvalifikacijama. Imamo jako dobar tim, mlad tim. Mislim da posle dugo godina imamo pravu reprezentaciju. Ne mislim po kvalitetu gde ko igra, nego mislim na teren, jer sve bolje funkcionišemo – rekao je Kolarov.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter