0
Fudbal

E, DA JE ON IGRAO FINALE SP: Di Marija usred Nemačke rasturio svetskog prvaka (VIDEO)

Objavljeno: 03.09.14 u 22:34

Fudbaleri Argentine pobedili su u Kelnu selekciju Nemačke rezultatom 2:4 (0:2) u prijateljskom susretu i reprizi finala nedavno završenog Mundijala.  Di Marija je bio trostruki asistent i strelac jednog pogotka!

Di Marija Argentina

Iako Lionel Mesi nije bio ni na klupi, Argentince je do makar neke osvete nad Nemcima predvodio Anhel Di Marija, strelac jednog i asistent kod tri pogotka! Podsetimo, Di Marija je zbog povrede propustio finale SP, koje su Nemci dobili nakon produžetka.

Već u 20. minutu, Di Marija je maestralno proigrao Aguera koji načinje mrežu Nojera za 1:0. Pet minuta pre odlaska na odmor, Di Marija sjajno beži po desnoj strani i preciznim centaršutem pronalazi Lamelu koji zakucava loptu pod prečku za 2:0.

Di Mariji je bilo potrebno još pet minuta nastavka da u potpunosti razbije odbranu Nemaca. Prvo je u 48. iz slobodnog udarca centrirao za Fernandeza za 0:3, da bi već u 50. fenomenalno pobegao odbrani i bocnuo loptu preko Vajdenfelera za 0:4.

Nemci su do kraja uspeli da smanje rezultat preko Širlea u 52. i Gecea u 78. minutu. 

Pogledajte šta je Di Marija priredio svetskim prvacima usred Nemačke. Domaći su večeras dodatno imali razloga za slavlje nedavne titule kada su videli ovog momka na delu…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter