2
Košarka

FOTO: STARSPORT

Đorđević: Ponosni samo na treću četvrtinu, izvukli smo pouke

Objavljeno: 03.09.14 u 21:16

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je da su loš početak i izgubljene lopte u završnici, odlučile pobednika večerašnje utakmice protiv Brazila. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Otvorili smo loše utakmicu, a to nije prihvatljivo protiv Brazila. Potpuno smo bili bez koncentracije. O tome smo razgovarali na poluvremenu, mnogi igrači su tada govorili da su sami krivi. Nismo odgovorili na njihov ritam – rekao je Đorđević novinarima posle utakmice, a prenosi Beta. 

Brazil je dobro počeo, imao dvocifrenu prednost, ali je Srbija uspela da se vrati dobrom igrom u trećoj četvrtini, koju je dobila sa 32:12.

– Krenuli smo da igramo našu igru. Zadovoljan sam igrom, momci mogu da budu ponosni na taj deo. Igrali smo na naš talenat i instinkt. Ostaje žal za izgubljenim loptama koje su odlučile utakmice. Tada smo ispustili utakmicu – rekao je Đorđević.

Reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović rekao je da je njegova ekipa igrom u drugom poluvremenu pokazala da može da se suprotstavi jakim ekipama.

– Na početku nismo bili koncentrisani. U drugom poluvremenu smo pokazali da možemo da igramo protiv jakih ekipa. Ostvarili smo cilj, plasman u narednu rundu. Ostaje nam da odigramo protiv Španije, da vidimo gde smo – rekao je Bogdanović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter