0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KKCZ

VERNI ZVEZDAŠI DOBILI VREDNE NAGRADE: Ko rano rani…

Objavljeno: 02.09.14 u 20:00

Iako je najavljeno da će prodaja sezonskih ulaznica na stadionu FK Crvena zvezda početi 1. septembra u 10 časova, već oko devet sati i 30 minuta ispred biletarnice Marakane pristiglo je nekoliko navijača. Imali su zajedničku želju, da među prvima rezervišu svoje mesto za utakmice Zvezdinih košarkaša u sezoni 2014/2015.

FOTO: KKCZ
FOTO: KKCZ

U iščekivanju da se otvore šalteri biletarnica kratko su prokomentarisali košarkaške aktuelnosti, partije reprezentacije Srbije na Svetskom kupu u Španiji, ali ubrzo potom fokus je bio na novom timu Crvene zvezde Telekom. Zadovoljstvo na njihovim licima dok su pričali o Vilajamsu, Dangubiću, Kaliniću i drugovima bilo je očigledno.

Kada je prodaja počela, za četiri prva kupca, Marka Marjanovića, Aleksandra Vukašina, Igora Rošulja i Nikolu Jankovića usledilo je malo iznenađenje. Naime, menadžment kluba pripremio im je simbolične poklone kao mali znak pažnje – četiri replike dresa sa potpisima košarkaša. Bili su oduševljeni.

Dakle, dresove su dobili na poklon za upornost i vernost, a sezonske ulaznice su kupili i time su direktno podržali svoj klub. Svi oni koji budu sledili njihov primer u značajnoj meri finansijski će pomoći Crvenoj zvezdi da bude još jača, još bolja… – navodi se na zvaničnom sajtu KK Crvena zvezda.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter