13
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NARODNI ADVOKAT: Holanđanin već uvodi novitete

Objavljeno: 02.09.14 u 21:17

Nakon prvog treninga, na kojem je prštalo na sve strane o čemu svedoči i naša fotogalerija, odrađenog sa reprezentacijom Srbije novi selektor Orlova Dik Advokat otkrio je da neće sve vreme držati igrače u karantinu u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Treniraćemo u Sportskom centru pošto ovde imamo odlične uslove za rad, ali iz iskustva znam da je igračima preko glave da borave u takvoj sredini. Zbog toga želim da malo promenim ambijent pa ćemo posle tri uvodna dana vreme do meča sa Francuskom provoditi u hotelu u centru Beograda (Hajat Ridžensi) kako bi fudbaleri imali kontakt sa narodom,  objasnio je iskusnio strulnjak novinarima okupljenim u Staroj Pazovi.

Današnji trening trajao je 90 minuta i vežbale su se situacije „pet na pet“ i „sedam na sedam“ na jednoj polovini terena, a deo je bio izdvojen za rad sa loptom i udarcima na gol.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

13 Komentara

  1. whoah this blog is fantastic i really like studying your articles. Keep up the good paintings! You understand, many individuals are looking around for this info, you could aid them greatly. eacdfbdaceeg

    0
    0
    Odgovori
  2. Poštovani uredniče! Vi ste u tekstu napomenuli sledeće: „Imamo talentovane igrače, proverenog selektora koji je svojevremeno sa selekcijom Rusije došao do polufinala EP, još samo da se sklope sve kockice i biće rezultata.“, za šta moram da Vas demantujem. Na tom evropskom prevenstvu 2008. godine, selekciju Ruske Federacije nije vodio Dik Advokat, kako ste Vi istakli, nego Gus Hidink. Pre nego što nešto napišete, gledajte da to bude tačno i provereno.
    Hvala!

    0
    0
    Odgovori
    • Nije covek naveo na kom je EP covek vodio rep. Rusije, to si ti sam zakljucio, posto je bilo i pre i posle 2008. godine bilo EP.

      0
      0
      Odgovori
  3. 90 minuta hahaha. Pa kao klinac izlazio u skolsko ,pikao po 7 sati keva jednom pozove da odem na has da ne umrem i ponovo napolje.Blago nama sa ovakvim trenerom

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter