5
Košarka

FOTO: STARSPORT

DVE DOBRE VESTI ZA NAVIJAČE PARTIZANA: Obe je otkrio Lovernj

Objavljeno: 02.09.14 u 22:16

Francuski reprezentativac Žofri Lovernj nikada nije krio koliko voli Partizan u kojem je proveo gotovo dve sezone, a novi gest koji je napravio oduševiće navijače crno-belih još više.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Na pitanje novinara Novosti da li je dobio sav novac koji mu prema ugovoru pripada od kluba iz Humske krilni centar je odgovorio:

– Dali su mi onoliko koliko sam hteo. Nisam želeo da uzmem sve. Partizan je uradio sve za mene.n Zahvaljujući njemu, sada imam veliki ugovor u Himkiju, koji nikada ne bih dobio da nije bilo crno-belih. Imam toliko lepih uspomena, budite sigurni da nikada neću tražiti novac od Partizana. Dobio sam to što sam dobio. Meni je dovoljno, kazao je Lovernj.

Francuz je otkrio još jednu dobru vest za navijače Partizana. Prema njegovim saznanjima srpski šampion je već sve dogovorio oko dovođenja slovenačkog reprezentativca Ede Murića. Međutim, problem oko tog transfera trenutno predstavlja blokada FIBA zbog neisplaćenih dugovanja Jaki Klobučaru, ali kada ona bude ukinuta novi Slovenac će obući dres Partizana.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter