3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VOĐA NAVIJAČA PARTIZANA: Nisam ubio Tatona, hoću na poligraf!

Objavljeno: 01.09.14 u 09:55

Jedan od vođa Grobara Đorđe Prelić, koji je osuđen na 15 godina zatvora kao jedan od organizatora ubistva francuskog navijača Brisa Tatona, poručio je iz Sremske Mitrovice, gde služi kaznu, da nije ubio nikoga i da nije organizovao nikakvo ubistvo. On je zatražio javno poligrafsko ispitivanje.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– U svakom momentu sam spreman da se podvrgnem poligrafskom testiranju ili da u policiji, pred tužilaštvom i po mogućnosti pred TV kamerama odgovaram na sva pitanja u vezi sa ovim slučajem. I da potvrdim po ko zna koji put, da nisam ubio, niti organizovao ubistvo Tatona – navodi u pismu Prelić.

On je takođe pozvao da se na poligrafsko ispitivanje dovedu i bivši predsednik Srbije Boris Tadić, gradonačelnik Dragan Đilas, kao i Slobodan Homen i sudije u tom predmetu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. da je prava drzava ona bi omogucila to, ali nesmeju jer bi mnogo toga doslo do istine… PRAVDA ZA GROBARE, PRAVDA ZA PRELU…

    0
    0
    Odgovori
  2. đole vođa,đole kolovođa !
    Pravda za braću !
    Kića,Prela !

    Vratiće se znam kad tada disidenti ovog grada sve će biti k’o nekada !

    0
    0
    Odgovori
  3. Nevidjeno , sramota drzave , odgledajte film Pretpostavka pravde ima na jutjubu i sve ce vam biti jasno ! IZDRZITE BRACO!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter