1
Fudbal

NEKAD LŠ, SADA RUSKA DRUGA LIGA: Bivši Partizanovac ostaje na Istoku

Objavljeno: 01.09.14 u 20:20

Nekadašnji golman Partizana Mladen Božović posle sezon provedene u Tomu iz Tomska, koji igra u Premijer ligi Rusije, preselio se u Himik iz Deržinskog, klub koji se takmiči u drugom rangu odnosno Prvoj ligi Rusije.

mladen-bozovic-videoton

Crnogorski reprezentativac je već stigao u svoj novi klub u kojem je već zadužio dres sa brojem 40 i verovatno će odmah preuzeti mesto prvog golmana.

Božović je od golmana koji brani za klubove poput Partizana i Videotona koji su igrali u kvalifikacijama za Ligu šampiona odnosno u grupnoj fazi Lige Evrope došao dotle da u 30. godini brani u drugok ligi.

Božović je ponikoa u redovima podgorićčkog Zabjela, a igrao je još za Mladost, Budućnost i Kom pre nego što je došao u Partizan za koji je u periodu od 2008. do 2010. godine zabeležio 68 nastupa.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Bravo za ciganske novinare,svaka cast!! Pisite malo o Markovicu,Joveticu,Mitrovicu,Nastasicu,Savicu…Pa slozicete se da ne moze sad bas SVAKI nas igrac da igra u vrhunskim timovima…kompleksasi jedni,ne mozete jedan dan bez Partizana…sram da vas bude!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter