2
Domaći fudbal

NAVIJAČI NOVOG PAZARA: Ne, nećemo navijati za Bešiktaš zbog Partizana, već zbog Fenera

Objavljeno: 01.09.14 u 09:10

To ima samo u zemlji Srbiji, na brdovitom Balkanu. Navijači Novog Pazara izdali su saopštenje u kome navode da oni neće navijati za Bešiktaš u Ligi Evrope, ali ne zbog Partizana, već zbog „njihove braće“ navijača Fenera.

fk-novi-pazar2-660x330

Oni su istakli da vole Tursku i njen narod, ali da će se, kada je meč beogradskih i istanbulskih crno-belih u piranju, držati po strani.

– Turski klub Bešiktaš našao se u grupi s beogradskim Partizanom u Ligi Evrope. Svi mi znamo da nam je Partizan jedan od najvećih rivala, takođe svi volimo Tursku i njene ljude, ali ovog puta moramo biti po strani, prvenstveno zbog naše tribine, zbog naše braće iz Fenerbahčea, koji su prvi stali uz nas, koji su nas podržavali u svemu poslednjih nekoliko godina, koji su dali sve od sebe da pomire i izbrišu podele na tribini u Pazaru. Imamo samo jedan klub kao bratski, sve ostalo je izvan kodeksa i navijačkih pravila – piše u saopštenju Pazaraca.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

2 Komentara

  1. To nije samo u zemlji Srbiji vec svugde u svetu.Niste nista pisali kada su delije sa navijacima nefcija napale Partizanove igrace.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter