1
Evrokupovi

FOTO:STARSPORT

REALAN ILI NE? Legenda Partizana veruje da crno-beli mogu najviše do dva boda u LE!

Objavljeno: 31.08.14 u 14:56

Legendarni fudbaler Partizana i reprezentacije Srbije Savo Milošević nije optimista po pitanju učinka crno-belih u Ligi Evrope. 

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Partizan nije dobio nimalo laku grupu sa Totenhemom, Bešiktašem i Asterasom, pa Milošević veruje da crno-beli mogu da osvoje jedan ili dva boda.

– Realno je veoma teško da će Partizan uspeti da se nosi sa Totenhemom ili Bešiktašom. Pa, i samo vidite da smo jedva izašli na kraj sa Nefčijem. Naravno, dobro je što je Partizan ušao u LE, što će odigrati još tih šest mečeva, ni finansijski deo nije zanemarljiv u ovoj situaciji, ali naš fudbal sve više zaostaje za Evropom. Sad smo se plasirali u Ligu Evrope, osvojićemo bod, ili dva i nastaviće se sve po starom – iskren je Milošević, a prenosi Blic.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

1 Komentara

  1. Nije on nikakva legenda. Grobari ne mogu ocima da ga vide. I dok je igrao nismo ga voleli. Pogledajte sliku, vidite sa kim sedi i sve je jasno… SNS kadar.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter