0
Evropske lige

PRIMERA: Sevilja i Atletiko Madrid sigurni

Objavljeno: 31.08.14 u 08:30

Kasno sinoć završena je poslednja utakmica subotnjeg programa u španskoj Primeri. Ekipa Sevilje u terminu od 23:00 sata je pobedila Espanjoj na gostovanju. Nešto ranije, Atletiko Madrid je bio siguran kod kuće u susretu sa Elbarom.

Primera-Logo

Ekipa aktuelnih španskih prvaka, Atletika iz Madrida, slavila je pobedu na svom „Vinsente Kalderonu“ rezultatom 2:1.  Sve što je moglo da se vidi na ovom meču bilo je smešteno u prvih 45 minuta.

Naime, Atletiko Madrid je do pobede stigao golovima Mirande u 11. minutu i nakon toga Mandžukića u 25. minutu meča. Najpre je Mirandi asistirao Koke, da bi potom, u navedenom 25. minutu, Gabi uposlio novajliju u tima Atletika.

Konačan ishod meča postavio je Abraham golom u 34. minutu utakmice. Drugi deo igre na stadionu Atletika nije doneo mnogo uzbuđenja, pa je rezultat ostao nepromenjen.

U drugoj utakmici, koja je završena iza ponoći, slavila je Sevilja, koja je do trijumfa stigla gostujući u Barseloni, u meču sa Espanjolom. Poput utakmice iz Madrida, i ovaj susret je rešen rezultatom 2:1, samo ovog puta u korist gostujućeg tima.

Do prednosti je stigla Sevilja u 34. minutu pogotkom Bace. Prednost gostiju duplirao je Ibora u 57. minutu na asistenciju Suareza. Konačan rezultat postavio je Stuani, pogotkom u 61. minutu meča.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter