0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

LUKA SE VRAĆA NA BALKAN: Milivojević ponovo crveno-beli

Objavljeno: 31.08.14 u 23:44

Kao što je i najavljivano Luka Milivojević je morao da potraži novi klub nakon što je ekipu Anderlehta tokom leta pojačao Stiven Defur koji je praktično istisnuo iz tima bivšeg fudbalera Crvene zvezde.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Prethodnih nekoliko dana se govorkalo da bi mladi vezista mogao da pojača redove atinskog Olimpijakosa, ali je Srbin bio druga opcija odnosno unjegov dolazak bi došao u bozir samo ukoliko Pirejcima propadne namera da dovedu Papea Diopa iz Levantea.

Kako se upravo to desilo poziv je upućen Milivojeviću koji je na putu ka Atini gde bi trebalo da potpiše ugovor sa Olimpijakosom kojem će biti pozajmljen na godinu dana.

Anderleht je prošle godine Milivojevića Zvezdi platio tri miliona evra pa se u skladu sa tim očekivalio da bude jedan od glavnih igrača u timu. Međutim, nekadašnji igrač Rada nije uspeo da se izbori za standardan status u timu ni pre dolaska Defura pa je razlaz, makar privremeni, bio logično rešenje.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter