0
Evropske lige

Ronaldo ne igra zbog povrede, ali je uvek inspirisan da priča o Mesiju!

Objavljeno: 30.08.14 u 16:16

 Napadač madridskog Reala Kristijano Ronaldo propustiće meč protiv Sosijedada u nedelju zbog problema sa povredom.

Kristijano Ronaldo

 

„Odlučili smo da iskoristimo ovu nedelju za njegov oporavak, kako bi se vratio na teren potpuno spreman“, rekao je trener Madriđana Karlo Ančeloti.

Ronaldo se zbog nedovoljne oporavljenosti od povrede nije našao ni na spisku selektora Paula Benta za meč kvalifikacija za prvenstvo Evrope 2016. protiv Albanije u petak.

Španski mediji su preneli da se „kraljevski klub“ nada da će Ronaldo biti spreman za za meč protiv Atletika 13. septembra.

Kada smo već kod Ronalda, Portugalac je dao zanimljivu izjavu, da bi završio u zatvoru kada bi rekao šta stvarno misli o izboru najboljeg igrača na Mundijalu.

Najbolji fudbaler sveta nagovestio je da smatra da Lionel Mesi nije zaslužio titulu najboljeg igrača na Svetskom prvenstvu u Brazilu. Mesi je proglašen najboljim igračem u konkurenciji Tomasa Milera iz Nemačke, koja je osvojila Mundijal, i Kolumbijca Hamesa Rodrigesa, koji su bez sumnje više prikazali od Argentinca.

Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona nedavno je otkrio da smatra da je ta odluka bila doneta iz komercijalnih razloga. Sada je Ronaldo nagovestio da fudbaler Barselone nije uradio dovoljno tokom Svetskog prvenstva da bi dobio to priznanje.

“Da kažem sve šta mislim, bio bih u zatvoru”, rekao je Ronaldo kada je upitan da li je Mesi zaslužio nagradu, “Svi mogu da vide, imaju svoje zaključke, a ljudi u svetu fudbala su pametni. Bilo bi veoma zanimljivo pitanje za njega, a ja ne mogu da budem iskren po tom pitanju”.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter