0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:STARSPORT

Tepić: Partizan uvek ima najviše ambicije u svim takmičenjima

Objavljeno: 29.08.14 u 15:22

Šampion Srbije Partizan NIS već 20 dana trenira u hali „Pionir“ pred početak naredne sezone. Uprkos mladom sastavu i neigranju u Evroligi, puleni Duška Vujoševića ne odustaju od visokih ambicija.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

– Treninzi protiču u uobičajenom ritmu, sa manjim problemima koji su takođe uobičajeni za ovaj period priprema, ali sve je onako kako smo do sada i planirali. Bez obzira što ove godine nažalost ne igramo Evroligu, opet imamo najviše ambicije i u Jadranskoj ligi i u Evrokupu, tako da protivnici protiv kojih igramo u toku priprema treba da oslikavaju neke naše ambicije i da pokažu gde se nalazimo u ovom trenutku. Nadam se da ćemo kroz ovaj pripremni deo doći na nivoa da možemo da igramo sa takvim ekipama, kao što je tim Milana sa kojim se susrećemo krajem septembra – istakao je za klupski sajt Milenko Tepić.

Za sada jedino pojačanje Partizana Andreja Milutinović nema dilemu ko će biti novi–stari šampion Srbije:

– Jeste da je Evrokup slabije takmičenja nego Evroliga, ali mi svi znamo koje su ambicije Partizana u svakom takmičenju. Trudićemo se maksimalno da u Evrokupu učinimo najviše što možemo. Naravno i u domaćem prvenstvu želimo titulu, zaista ne vidim razlog zašto ne bismo odbranili šampionsku titulu i ove godine.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter