0
Evrokupovi

FOTO:STARSPORT

Škuletić: Ne znam zbog čega sam dobio crveni karton

Objavljeno: 29.08.14 u 22:00

Napadač Partizana, Petar Škuletić, u istoj utakmici sa Nefčijem, stekao je status heroja i polu-tragičara.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Kao što je poznato, crno-beli su gostovanje u Azerbejdžanu prebrodili na najbolji mogući način pošto su i u revanšu savladali Nefči, ovog puta rezultatom 2:1.

Oba gola za „Parni valjak“ delo su Petra Škuletića koji je, odmah po postizanju drugog zaradio i crveni karton zbog koškanja na terenu.

„Nisam hteo, niti sam izazvao tuču na terenu. Bilo je nekog slučajnog kontakta kod proslave drugog gola u 92. minutu i potpuno bez razloga sam isključen. Nadam se blagoj kazni“, kazao je Škuletić.

Šef stručnog štaba crno-belih izjavio je da se nada da će njegov napadač propustiti minimalan broj utakmica u grupnoj fazi:

„Ja bih voleo da dobije samo jedan meč suspenzije i da neko u disciplinskoj komisiji UEFA pogleda snimak incidenta. Ipak, kakva god kazna da bude, mi se na nju nećemo žaliti, jer je uvek kod UEFA od žalbi bila slaba vajda“, oibjasnio je Nikolić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter