0
Evropske lige

Radovanović: Kjevo ima veliki potencijal

Objavljeno: 29.08.14 u 11:44

Fudbalska sezona u Italiji je krenula prošlog vikenda utakmicama Kupa Italije, a ove subote kreće i Serija A, gde će jedan od predstavnika Srbije biti i Ivan Radovanović, član Kjeva. 

ivan-radovanovic-kjevo-profil

Ekipa iz Verone je proteklu sezonu završila dva mesta iznad crte, tako da će ambicija i za novu kampanju pre svega biti opstanak u eliti.

– Naš cilj je opstanak u ligi, da ove godine do cilja dođemo malo ranije nego prošle godine, kada smo se borili do pretposlednjeg kola – kaže Radovanović.

Iskusni vezista (26) je bio zadovoljan tokom priprema.

– Odradili smo veoma jake pripreme, što je u Italiji normalno, kako bi održali kondiciju za celu sezonu. Ja sam odradio cele pripreme, došlo je dosta igrača tako da se i konkurencija pojačala. Svaki trening, svaki minut na terenu je veoma bitan i mora da se iskoristi. Ove sezone želim da budem zdrav, sve ostalo će doći – rekao je Radovanović.

Radovanović smatra da se njegova ekipa pojačala iskusim i dobrim igračima.

– Doveli smo mnogo kvalitetnih igrača i poznata imena u italijanskoj ligi, kao što su Maksi Lopez, Birsa iz Milana, Skelota i Botu iz Intera. Ostao je kostur tima prošle godine, tako da na papiru imamo dobru ekipu. Potencijal Kjeva nema granica – rekao je Radovanović.

Srpski fudbaler je dodao da se nada da će svojim nastupima za klub iz Verone uspeti da se nametne novom selektoru Srbije, Diku Advokatu.

– Prošle sezone sam odigrao kvalitetno veliki broj utakmica u kontinuitetu. Verujem da će tako biti i ove godine. Na meni je da se nametnem svojim dobrim igrama u Kjevu – zaključio je Radovanović.

Kjevo će igrati na otvaranju nove sezone, protiv šampiona Juventusa u subotu, 30. avgusta od 18 časova.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter