1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

Nikolić: Grupa je teška, ali atraktivna!

Objavljeno: 29.08.14 u 14:44

Partizanu predstoje još najmanje šest evropskih utakmica, u grupnoj fazi Lige Evrope. Crno-beli će igrati u grupi C sa Totenhemom, Bešiktašem i Asterasom, a trener Marko Nikolić kaže da u evropskim takmičenjima ne postoji laka grupa.

FOTO: STARSSPORT
FOTO: STARSSPORT

„Ne postoji laka grupa u Evropi. Dobili smo dva izuzetna tima, vrhunskog nivoa, i jedan tim iz Grčke koji je na putu do grupne faze eliminisao Majnc i Makabi. Grupa je teška, ali atraktivna, takođe, moramo biti oprezni. Verujem da će naši navijači na svakom meču napuniti stadion i pružiti podršku igračima“, rekao je Nikolić za B92.

Rival Partizana je jednan od najjačih timova takmičenja – Totenhem,a  turska ekipa koja je u kvalifikacijama za Ligu šampiona eliminisana od Arsenala. Tim iz Tripolisa je sinoć izbacio Makabi, zbog postignutog gola u gostima. osim toga Partizan će igrrati na tri fronta, da li će se jedini srpski predstavnik u Evropi pojačati?

„Ne očekujem veće promene u sastavu do kraja prelaznog roka, ali videćemo šta će se dešavati – zaključio je Nikolić.

Utakmice grupne faze Lige Evrope igraće se u sledećim terminima: 18. septembar (prvo kolo), 2. oktobar (drugo kolo), 23. oktobar (treće kolo), 6. novembar (četvrto kolo), 27. novembar (peto kolo), 11. decembar (šesto kolo).

grupe

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter