0
Evropske lige

Menadžer Evertona: Platio bih Lukakua i 125 miliona!

Objavljeno: 29.08.14 u 13:00

Menadžer Evertona Roberto Martines rekao je da bi platio i 125 miliona evra da je bilo potrebno, kako bi kupio Romela Lukakua. Belgijanac je prošle sezone odigrao sjajnu sezonu na Gudisonu kao pozajmljen igrač, da bi ovog leta i definitivno napustio London u transferu vrednom 35 miliona.

Romelu Lukaku

„Uopšte nije stvar u vrednosti. Platio bih ga i 125 miliona. Da sam imao novca, zašto ne? Cifra je irelevantna. Stvar je u onome što željeni igrač donosi grupi, a ne u ceni“, rekao je Martines.

„Ponekad, igrač od četiri miliona može biti skup, a, isto tako, pojačanje od 35 miliona može biti veoma jeftino“, istakao je Martines.

Snažni centarfor imaće priliku da se ‘osveti’ Žozeu Murinju i svom bivšem klubu, jer narednog vikenda ‘Plavci’ dolaze na Gudison.

„Normalno je da postoje takve priče, jer se on nalazi u situaciji da igra protiv bivših saigrača i bivšeg kluba, u kom nije dobio šansu. Opet, on je samo čovek i mislim da je to potpuno normalno. Jedino što mogu da vam garantujem jer da se intenzitet njegovih nastupa neće razlikovati, da li protivnik bio Arsenal ili Lester“, zaključio je Martines.

Meč između ‘Karamela’ i ‘Plavaca’ na programu je u subotu od 18.30.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter