1
Domaći fudbal

Lola Smiljanić se vraća u Humsku?

Objavljeno: 29.08.14 u 20:36

Nekadašnji igrač sredine terena Partizana, Milan Smiljanić, mogao bi da se vrati u Humskoj.

lola smiljanic

Prelazni rok se  bliži kraju, a prema informacijama „Sportskog žurnala“ zamena za „prežaljenog“ Drinčića koji će karijeru nastaviti u Makabiju iz Haife, mogao bi da bude Milan Lola Smiljanić.

Ipak, kako tvrdi trener Partizana Marko Nikolić, većih promena u Partizanu, neće biti:

 „Većih promena više neće biti. Ostalo je još malo vremena, mada je u Srbiji običaj da do bombastičnih transfera dolazi u poslednja dva dana“, rekao je Marko Nikolić.

Iako se, prema informacijama „Žurnala“ kao potencijalno pojačanje tima iz Humske 1 spominje Smiljanić, Nikolić tvrdi da pregovora dve strane do sada nije bilo:

„Nismo razgovarali sa Smiljanićem“, kategoričan je Marko Nikolić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Nakon što je u Humskoj ulici bilo mirno tokom celog prelaznog roka na pomolu je prava bura. Naime, nakon što se klub plasirao u Ligu Evrope, prodao Nikolu Drinčića, i na taj način obezbjedio ozbiljna finansijska sredstva za minimum narednih 6 meseci, ipak se neće završiti samo sa odlascima u ovom prelaznom roku već i na dolasku još jednog zvučnog pojačanja uz Lolu Smiljanića. Reč je ni manje ni više o bivšem francuskom reprezentativcu i igraču slavnog Liverpula Davidu N Gogu. Marko Nikolić je upravi predočio da želi još jednog napadača jer oporavak Nemanje Kojića teče sporo, takođe nije zadovoljan formom Beka Fofane a za Ivana Šaponjića smatra da mora da provede određeno vreme u Teleoptiku. Izbor je pao na Davida N Goga koji je slobodan igrač i ne bi imao ništa protiv da se preseli u humsku pogotovo posle plasmana u Ligu Evrope i smatra da je Partizan pravi izbor da se njegova karijera vrati na pravi kolosek pa je i samim tim snizio svoje ugovorne zahteve. Evo, možete ovo da uobličite od mog izvora i napravite tekst od ovoga!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter