0
Evrokupovi

FOTO:STARSPORT

Ilić poručio Turcima: Čeka vas „pakao“ u Humskoj

Objavljeno: 29.08.14 u 21:30

Kapiten Partizana Saša Ilić igrao je u Turskoj. Kreator igre crno-belih je igrao za Galatasaraj, a tamošnji mediji su to iskoristili da ga okrenu i pitaju za mišljenje o grupi u kojoj se još nalazi njihov predstavnik Bešiktaš, Totenhem i Asteras.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

– Imamo veoma tešku grupu. Mislim da Totenhem i Bešiktaš imaju najviše šansi za prolaz. Ipak, dobro je za nas što ćemo igrati protiv tako jakih timova. Ako pobedimo nekog od njih, imaćemo veće šanse da odemo dalje. Totenhem ima mnogo iskusnih igrača u ekipi. Mislim da su oni glavni favoriti za prvo mesto. Bešiktaš je drugi. Ali, klub iz Londona igra mnogo utakmica u Premijer ligi što će njihove igrače umoriti, pa ćemo i tu možda tražiti svoju šansu. Bešiktaš ima opasne fudbalere. Kavlaka poznajem iz Austrije dok je igrao za Rapid, a o Dembi Ba ne treba trošiti reči – počeo je razgovor Ilić.

Kapiten Partizana je upozorio turske medije na atmosferu koja čeka Partizanove rivale u Beogradu.

– Naše protivnike u Beogradu čeka paklena atmosfera. Navijači će nas podržati i na njihovim krilima ćemo tražiti dobar rezultat. Uprkos tome što smatram da su pristalice oba tima vatrene, mislim da su naši navijači najbolji.

Saša Ilić je istakao i da je gledao mečeve Bešiktaša protiv Arsenala u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

– Gledao sam obe utakmice. Bešiktaš je odigrao sjajno. Demba Ba je promašio dobru priliku u finišu utakmice, ali mislim da nisu imali šanse protiv Arsenala – podvukao je Ilić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter