3
Fudbal

Advokat objavio spisak za meč sa Francuzima

Objavljeno: 29.08.14 u 12:30

Selektor reprezentacije Srbije Dik Advokat objavio je spisak igrača za prijateljsku utakmicu sa Francuskom 7. septembra u Beogradu.

Dutch football manager and former player Dirk Nicolaas Advocaat - Dick Advocaat

Povratnici u nacionalni tim su Zdravko Kuzmanović i Aleksandar Ignjovski, a nema Nevena Subotića, Nemanje PejčinovićaStefana Šćepovića i Filipa Kostića.

Na Advokatovom spisku nalaze se:

Golmani: Vladimir Stojković i Željko Brkić.

Odbrana: Dušan Basta, Branislav Ivanović, Aleksandar Kolarov, Matija Nastasić, Antonio Rukavina, Nenad Tomović, Duško Tošić i Stefan Mitrović.

Vezni red: Radosav Petrović, Nemanja Matić, Nemanja Gudelj, Miloš Jojić, Adem Ljajić, Zdravko Kuzmanović, Aleksandar Ignjovski, Dušan Tadić, Lazar Marković, Filip Đuričić i Zoran Tošić

Napad: Filip Đorđević i Aleksandar Mitrović.

Okupljanje reprezentacije zakazano je za utorak, 2. septembar oko podneva u Staroj Pazovi. Selektor planira i neke novine.  Meč sa Franucskom igraće se na stadionu Partizana od 20.45.

Srbija prvu zvaničnu utakmicu na putu za EURO 2016. igra 11. oktobra u Jermeniji. Osim Francuza, koji su kao domaćini EP obezbedili plasman, i Jermena, u grupi su Danska, Portugalija i Albanija.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

3 Komentara

      • Subotic je trazio da ostane da trenira sa dortmundom, kako bi se najbolje spremio za pravi pocetak Evropskog prvenstva, posto je bio povredjen i nije igra oko 6 meseci. vratice se on !! a za Vidica se jos nezna, samo se zna da ce Dik sam stupiti u kontakt sa Vidicem da bi video kolike su sanse da se vrati. Ja mislim da su sanse realne posto se kuzmanovic vratio, a oni sad igraju zajedno u interu, a i znajuse od ranije

        A treba da se pruzi i krasicu jos jedna sansa, iako mu ne ide bas najbolje sada !!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter