0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

Vulićević ima recept za trijumf nad Nefčijem

Objavljeno: 28.08.14 u 09:35

Bek Partizana, Miroslav Vulićević zna put kojim crno-beli moraju proći kako bi se danas od 18:00 sati domogli grupne faze Lige Evrope.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

U razgovoru za „Sportski žurnal“, Vulićević se osvrnuo na prvi meč između njegovog tima i azerbejdžanske ekipe koji je u Beogradu završen pobedom „Parnog valjka“ rezultatom 3:2:

„Ušli smo u obe utakmice, i onu sa Ludogorecom i u meč protiv Nefčija psihološki preopterećeni. Važnost meča, činjenica da spašavamo sezonu i obezbeđujemo jesen u Evropi, nervoza… sve je to uticalo da se dogodi ono što se dogodilo. Nema razloga da sada ponovimo isto i upravo je igra od recimo 30. minuta do završetka utakmice protiv Nefčija, recept kako treba da se borimo i igramo stalno“, kazao Vulićević.

On je ocenio da su igrači Nefčija uhvatili crno-bele na „spavanju“:

„Uhvatili su nas na krivoj nozi… Imamo dosta iskusnih igrača i ne bismo smeli da ponavljamo takve greške jer Evropa definitivno to ne prašta. Primili smo dva gola posle prekida, a nama je jače oružje prekid! Neverovatno“, jasan je Vulićević.

Kada je reč o današnjem duelu, nekadašnji prvotimac novosadske Vojvodine nema dilemu kako crno-beli treba da igraju:

„Idemo da pobedimo Nefči i u drugom meču, ali ne da srljamo. Ne smemo sad da pomislimo. Fizički smo dobro pripremljeni. Valjda ćemo nekako izdržati, zato je i bitno da ne srljamo, nego da igramo pametno. Sama činjenica da smo od 0:2 uspeli da stignemo do 3:2 i da smo jurili i taj četvrti gol, govori nešto. Šteta je što nismo pobedili 4:2, ali je i pitanje koliko bismo bili realni i na zemlji sada, da smo to uradili“, podvukao je Vulićević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter