0
ATP

US Open: Troje Srba na terenu

Objavljeno: 28.08.14 u 10:13

Četvrtog dana US Opena na terenu će istrčati troje srpskih predstavnika u singlu: Ana Ivanović, Aleksandra Krunić i Novak Đoković.

Novak Đoković

Najpre će Ana Ivanović odigrati svoj duel sa Karolinom Piškovom. Ivanovićeva će s Čehinjom igrati od 17:00 sati na stadionu Luis Armstrong.

Kada se ovaj megadn bude okončao, a kao treći meč po rasporedu, na beton stadiona Luis Armostrong izaći će i mlada Aleksandra Krunić koja će odmeriti snage sa domaćom igračicom, Medison Kiz.

Početak ovog duela najavljen je za oko 21 čas, posle susreta Amerikanca Džona Iznera i Jan-Lenarda Štrufa iz Nemačke.

Na najvećem stadionu Artur Eš, najbolji srpski teniser u istoriji Novak Đoković sastaće se sa Pol-Anrijem Matjeom iz Francuske. Ovo će biti treći duel dana na Artur Ešu, pa organizatori očekuju da će početi oko 20:30 sati.

Mečeve u dublu i miksu u četvrtak će igrati Nenad Zimonjić, Jelena Janković, Bojana Jovanovski i Dušan Lajović.

Zimonjić u paru sa Nemicom Julijom Gerges igra meč prvog kola miksa sa domaćim teniserima Kristinom Mekhejl i Stefanom Kozlovim. Taj susret je treći po redu na Terenu 4.

Jankovićeva i Čehinja Klara Kukalova startuju u dublu protiv Japanki Šuko Aojame i Kurumi Nare, i otvaraju program na Terenu 8 od 17 časova.

Na istom terenu treći meč igraju Lajović i Portugalac Žoao Souza sa Amerikancima Markosom Džironom i Kevinom Kingom.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter