3
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

Partizan u Ligi Evrope! (VIDEO)

Objavljeno: 28.08.14 u 19:58

Partizan je u Ligi Evrope! Crno-belu su sa 2:1, golovima Škuletića u 24, odnosno 92. minutu savladali Nefči i obezbedili još šest evropskih mečeva. Nažalost, korpulentni centarfor Partizana je dobio crveni karton u koškanju posle pogotka…

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

90+6 Kraj meča. Partizan je u Ligi Evrope! Meč je završipo sa desetoricom, a Nefči sa osmoricom igrača. Ukupna pobeda od 5:3 nad Nefčijem.

90+5′ Ostojić je u igri umesto Andrije Živkovića

90+2 GOOOOOOL Ponovo je strelac Škuletić, posle dva pokušaja Živkovića. Ali koškanje igrača… Ramos je dobio direktni crveni karton, kao i Škuletić i Kaje.

90′ Partizan kontroliše igru. Sprema se Ostojić da uđe, ali ne u ovoj akciji. Igraće se još četiri minuta

86′ Partizan ima igrača više, jer je Enfor dobio drugi žuti karton, odnosno crveni zbog starta nad Brankom Ilićem

 85′ Nova izmena, Lazović ide napolje, na terenu je mladi Danilo Pantić

84′ Poslednja izmena za Nefči. Strelag gola Vobaj ide na klupu, ušao je Masimov

82′ Preskače se sredina terena, domaćin pokušava da brzo nekako dođe do gola

74′ Pokušaj Škuletića sa nekih dvadesetak metara, brani Stamenković. Korner, pa drugi. Gube loptu, ali na kratko. Nova akcija, šutira Lazović, ali pored gola.

65′ Nefči je u velikom naletu, juri taj gol zaostatka koji ih vodi dalje. Kanales je oprobao šut

59′  Reaguje Marko Nikolić. Na terenu je Saša Ilić umesto Grbića. Nefčiju treba još jedan pogodak

58′ GOOOOOOL Vobaj pored dvojice, trojicee igrača uspeva da matira LukačaDobio je azerbejdžanski napadač loptu na ivici šesnaesterca, lako se izborio sa Brašancem i Petrovićem i preciznim udarcem po zemlji pogodio dalji ugao Lukačevog gola.

54′ Kanales i Betruči na terenu. potpunu ofanzivu želi strateg Nefčija

 53′ Sprema se dvostruka izmena za Nefči

 48′ Počelo je drugo poluvreme. Nema izmena

47′ Kraj prvog dela meča. Partizan, ukupno, ima prednost od 4:2. Domaćin bi morao da postigne dva gola, a da ne primi nijedan ne bi li prošao dalje…

45′ Igraće se jo dva minuta. Prvi žuti karton, preoštar start nad Vulićevićem

43′ Smirila se igra, Partizan ima rezultat koji mu odgovara

33′ Nezgodan šut, sreća po Lukača. Od svega samo korner

29′ Pokušaj domaćina, Abdulajev je šutirao ali su se dobro snašli fudbaleri Partizana

 26′ Vobaj šutira, ovoga puta sa leve strane, ali u spoljni deo mreže

24′ GOOOOOOOOOOL Polukontra Partizana, Živković je gurnuo loptu napred, utrčao je Petar Škuletić i loptu smestio u mrežu. Jako lepo su crno-beliiskoristili prazan prostor na sredini terena i akciju priveli kraju na najbolji način

18′ Prvi korner za Nefči. Nezgodan centaršut. Branko Ilić je na travi posle sudara glavama sa domaćim igračem. Ukazuje mu se pomoć

16′ Škuletić se izborio za korner. Izvodi ga Andrija Živković, niko ne zahvata loptu, koja odlazi u aut

 15′ Nefči je dosta otvoreno krenuo, treba očekivati veliki broj golova na ovom meču

 13′ Ponovo dobra prilika za Nefči, brani Lukač. Šutirao je Vobaj, od koga i preti najveća opasnost

11′  Vulićević je dodao Škuletiću u šesnaestercu, na kraju izgubljena lopta. Pokušao je i Živković da započne novi napad ali ništa od toga

10′ Prodor domaćeg tima, lak posao za Lukača, A i bio je ofsajd

8′ Ekipe još opipavaju puls protivnika…

4′ Prilika za Nefči, Milan Lukač brani. dobro da je golman crno-belih sigurno počeo meč

3′ Stamenković je oborio Škuletića, u šesnaestercu. Sudija ne reaguje, nema peterca

1′ Partizan igra meč u crnim dresovima, Nefči u crno-belim

Tok meča

Nefči – Partizan 2:1 (0:1)

Škuletić 24′, Škuletić 90+2, Vobaj 58′, 

Prvi meč: 2:3.

Baku – Stadion: Tifik Bahramov. Kapacitet: 31.200. Sudija: Robert Šorgenhofer (Austrija). Žuti kartoni: Enfor, Ramos (Nefči), Vulićeviić (Partizan). Crveni: Enfor, Kaje, Ramos, Škuletić

NEFČI: Stamenković – Kaue, Junužade, Kardoso, Denis – Sejidov (od 54. Kanales), Ramos – Abdulajev, Vobaj (od 84. Masimov) , Flavinjo – Enfor. Klupa: Balejev, Flavinjo (od 54. Bertuči), Isajev, Imamverdijev, Kanales, Masimov, Gurbanov. Trener: Bujukaga Hadžijev.

PARTIZAN: Lukač – Vulićević, B. Ilić, Stanković, Petrović – Brašanac, Drinčić, A. Živković (od 95. Ostojić), Grbić (od 59. S. Ilić) – Lazović (od 85. Pantić), Škuletić. Klupa: Ž. Živković, Ostojić, Ninković, Marković, S. Ilić, Pantić, Fofana. Trener: Marko Nikolić.

U prvom duelu crno-beli su nakon preokreta stigli do pobede od 3:2. Međutim, ako je verovati po svemu onome što su igrači i trener poručili, „Parni valjak“ nije otišao u Azerbejdžan da brani stečenu prednost.

Naime, šef struke Partizana Marko Nikolić, odmah po završetku prvog duela, najavio je da će crno-beli u revanšu jurišati na pobedu.

„Nefči ima svoje slabosti o kojima ne bih da pričam pošto se ove konferencije prate, ali ono što me raduje je odlična atmosfera i uspon forme. Dva rezultata nas vode dalje, nerešeno i pobeda a mi idemo na pobedu. Od decembra do danas izgubili smo samo jednu utakmicu i ja duboko verujem da nećemo izgubiti u Bakuu“, rekao je Nikolić.

Sa druge strane, i u taboru tima iz Bakuua veruju u prolaz u grupnu fazu:

„Nefči ne zna da se brani! Uvek igramo napadački ili koliko nam protivnik dozvoli. U Beogradu smo igrali koliko nam je Partizan dozvolio. Nije bilo lako, Partizan je od 0:2 stigao do 3:2 i pokazao da ima dobru ekipu, ali nama će sutra biti dovoljna svaka minimalna pobeda. Siguran sam da će nam biti znatno lakše nego što je bilo u Beogradu“, poručio je Stamenković.

Fudbaleri Partizana danas će, od 18:00 sati po srednjeevropskom računanju vremena, odigrati revanš meč kvalifikacija za Ligu Evrope sa Nefčijem u Bakuu

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter