0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

Lalatović: Zadržao bih svu decu u klubu

Objavljeno: 28.08.14 u 09:51

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović izjavio je da bi bio srećan kada bi mogao da zadrži sve talentovane igrače na Marakani.

FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT

Kao šef struke, Lalatović je trebalo da odluči koji će od igrača biti prosleđen na pozajmicu, ali je rešio da „zaboravi“ na tu priču pošto još nije poznata sudbina mnogih fudbalera.

“Nije situacija jasna oko odlazaka i zato smo stopirali celu priču oko pozajmica i dvojnih registracija. Moramo da budemo strpljivi kako ne bismo trčali pred rudu i ostali bez igrača”, kazao Lalatović za list „Novosti“.

On je naglasio da bi bio najsrećniji kada bi u klbu mogao da zadži sve mlade igrače:

“Lično sam da svi oni ostanu u Zvezdi bar do decembra. Malo je klubova iz Prve lige Srbije koji bi pristali da recimo Grujić trenira sa Zvezdom, a samo igra utakmice za njih. S druge strane, svi ti momci se nameću, a imaće minutažu i u prvenstvu, ali i u prijateljskim mečevima ponedeljkom kao i Kupu. Videćemo još šta će biti u narednih nekoliko dana, ali svu tu decu bih, ponavljam, zadržao”, podvukao je Lalatović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter