1
Evrokupovi

Papenovo sećanje na Bari: Srbi su se sledili kada je ušao Piksi! Da je on počeo…

Objavljeno: 27.08.14 u 12:57

Legenda francuskog fudbala Žan-Pjer Papen prisetio se finala Kupa evropskih šampiona protiv Crvene zvezde otkrivši da je njegov Olimpik izgubio isključivo zbog izostavljanja Dragana Stojkovića Piksija iz startne postave.  

Papen

Papen priznaje da se uhvatio za glavu čim je u svlačionici čuo odluku trenera Rajmonda Gutalsa da na klupi ostavi Piksija. Koliko je on bio velik igrač, videlo se po izrazima lica fudbalera Crvene zvezde kada je ušao u igru.

Srbi su se sledili kad je Piksi ušao na teren kao rezerva. Videlo im se u očima. Na sastanku pred utakmicu, kada je Gutals saopštio sastav, uhvatio sam se od muke za glavu jer Piksija nije bilo u timu. Bio nam je potreban od početka po svaku cenu, zato što bi naša igra s njim na terenu imala potpuno drugačiju fizionomiju. Njegovo zadržavanje na klupi bila je velika greška, jer kad je on ušao, već je bilo kasno. Zvezda se uveliko odlično i tvrdo branila“, prisetio se Papen, ali i potom priznao:

Crvena zvezda je bila bolja od nas cele te godine. U svakoj utakmici su pokazali više od nas. Sa naše strane, užasno je to što su najjači u timu izostali prilikom izvođenja penala“, istakao je Papen.

Zvezda Bari

hotsport.rs/kurir

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter