0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Marjanović: Protiv Asesofta ćemo da vidimo dokle smo došli…

Objavljeno: 27.08.14 u 19:41

Centar Crvene zvezde Telekom Boban Marjanović kaže da je zadovoljan radom u dosadašnjem toku priprema.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

“Radimo stvarno odlično. Mislim da će se vremenom sve složiti kako treba i da će se odraziti na rezultate. Sada smo fokusirani da ovaj bazični deo priprema prođe bez povreda. Svako ima drugačije telo i drugačije se prilagođava na napore“.

“Meni je sada dosta lakše nego na početku u Železniku, ali želimo da prođemo ovaj težak deo kako treba da bismo svi bili spremni na napore koji će biti u toku sezone“, rekao je Marjanović za zvanični klupski sajt.

Centar, koji je tu bio i prošle sezone, kaže da se nije mnogo promenilo u programu rada.

“Svi su odlični igrači i odlični momci, dobro se dopunjavamo i treninzi su veoma kvalitetni. Fali nam još četiri igrača, ali su tu momci koji nam puno pomažu i na neki način nadoknađuju izostanak reprezentativaca. Došli su i neki novi igrači, ali to nije promenilo mnogo toga u našem programu. Trener ima svoj plan koji mi ispunjavamo na treninzima od kada smo stigli na Zlatibor“.

Već u četvrtak Crvenu zvezdu Telekom očekuje i prva provera, a Marjanoviću je rival dobro poznat.

“O Asesoftu znam sve. Prošle godine smo igrali sa njima, polovinu igrača znam, kao i ceo stručni štab. Za njih igra meni dobro poznati Labović. To je naša prva provera, ali pre bih rekao trening utakmica. Krenuli smo pre samo 15 dana i želimo da vidimo dokle smo došli, pre svega fizički“, rekao je Marjanović, a potom istakao kako provodi vreme između treninga na Zlatiboru:

“Slobodno vreme koristimo da se odmorimo koliko god možemo. To je lakše uz muziku i ponekad film“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter