0
Evrokupovi

FOTO: STARSSPORT

Fudbaleri Partizana: Put Bakua po pobedu

Objavljeno: 27.08.14 u 09:42

Ekspedicija Partizana otputovala je rano jutros u Baku gde ih sutra očekuje revanš meč kvalifikacija za Ligu Evrope protiv domaćeg Nefčija.

FOTO: STARSSPORT
FOTO: STARSSPORT

Crno-beli su u prvom meču pobedili posle velikog preokreta rezultatom 3:2. Igrači Partizana uvereni su da će uspeti da izbore plasman u grupnu fazu ovog takmičenja:

„Nama je grupna faza bio osnovni cilj na početku sezone, da uđemo u grupu. Sve zavisi od nas, kako krenemo tako će i biti. Oni su dobra ekipa, to se i u Beogradu videlo, ali sam siguran da sve zavisi od nas. Imali smo sedam dana da vidimo gde smo grešili. Neftči ima četiri dobra ofanzivna igrača, ali smo obratili pažnju na njih. Šef je dao posebne zadatke i mislim da neće biti problema. Iskusna smo ekipa, mislim da možemo da odigramo pametno i dobro i ostvarimo dobar rezultat“, rekao je Petar Grbić za B92.

Vremenske prilike će u Bakuu sasvim sigurno biti drugačije od onih u Beogradu, ali igrači Partizana zbog toga nisu previše opterećeni:

„Ne treba da razmišljamo o vremenu ili bilo čemu, samo o našoj igri i onda će i rezultat doći“, jasan je Grbić.

Talentovani vezni igrač „Parnog valjka“ Andrija Živković kaže da je spreman za revanš meč:

„Spreman sam, nije vreme toliko gore nego ovde, spremni smo i idemo da dobijemo. Već godinu i po dana u Partizanu, znam šta je pritisak, nije mi problem da se sa njim nosim“, rekao je Živković.

Revanš meč Neftči – Partizan igra se u četvrtak od 18 časova.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter