0
Fudbal

Posle Džerarda i Lampard se oprostio od nacionalnog tima

Objavljeno: 26.08.14 u 17:00

Samo mesec dana posle kapitena engleske reprezentacije Stvena Džerarda, Frenk Lampard je objavio je da više neće igrati za nacionalni tim.

lampard-dzerard

Lampard je prvi put u dresu ’gordog albiona’ nastupio u oktobru 1999. godine, na utakmici sa Belgijom, a od tada je zabeležio ukupno 106. nastupa i postigao 29 golova.

Odluka o povlačenju iz reprezentacije nije veliko iznenađenje, jer u poslednje vreme nije uspevao da se izbori za mesto u startnoj postavi. Uz to, ima većv36 godina…

Lampard je ovog leta posle 13 godina napustio Čelsi i prešao u Njujork Siti, ali je pozajmljen Mančester Sitiju do početka sezone u Sjedinjenim Državama. Ponikao je u Vest Hemu, u kojem je igrao od 1995. do 2001. godine, s tim što je jednu sezonu proveo na pozajmici u Svonsiju.

Oproštaj Lamparda gotovo izvesno znači da će Vejn Runi biti imenovan za novog kapitena Engleske. Selektor Roj Hodžson će odluku saopštiti u četvrtak.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter