0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Zbog „slučaja Klobučar“ Partizan ne može da dovodi igrače!

Objavljeno: 26.08.14 u 16:20

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da klub ne može ništa da radi u prelaznom roku dok ne reši pitanje dugovanja prema Jaki Klobučaru.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

 

Pojedini mediji spekulišu da bi u klub mogli da se vrate Milan Mačvan i Luka Bogdanović. Partizan je do sada doveo samo Andreju Milutinovića.

Vujošević je agenciji Beta objasnio da je to zato što su crno-beli izgubili na Košarkaškom sudu za arbitražu (BAT), tako da slovenačkom igraču treba da plate nešto više od 130 hiljada evra.

„Moramo prvo da rešavamo slučaj Klobučara, koji je sa svojim menadžerom Acom Raškovićem doveo klub u delikatnu situaciju. Klub je blokiran i ne možemo ništa da radimo. Ne znam kada i kako će se to rešiti, nisam u toku sa finansijama“, rekao je Vujošević.

Niko drugi iz uprave Partizana trenutno nije bio dostupan za komentar. Crno-beli bi ovih dana trebalo da dobiju ratu od Himkija za Žofrea Lovernja.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter