1
Domaći fudbal

Ništa od Palerma, Voja Stanković ostaje u Partizanu?

Objavljeno: 26.08.14 u 10:35

Štoper Partizana, Vojislav Stanković, za koga se prethodnih dana navodilo da je gotovo siugran putnik u Italiju i da mu selduje odlazak u Palermo, možda, na kraju, ostane u crno-belom dresu.

vojislav stankovic

Nekoliko dana od najavljenog transfera, Vojislav Stanković je i dalje igrač Partizana. Iako su italijanski mediji objavili da je dogovor između Palerma i Partizana samo „puka formalnost“, ovaj fudbaler navodi da zvaničnih ponuda za njega – nema.

„Čekam i dalje, a u klub nije stigla ni zvanična ponuda sa Sicilije. Trebalo bi da dobijem informacije od menadžera i od klupskih čelnika. Možda na kraju i ne bude ništa od mog odlaska u Italiju. Igrač sam Partizana, najverovatnije, putovaću na revanš sa Nefčijem u Baku, videću šta će se posle desiti“, rekao je Stanković a prenosi „Sportski žurnal“.

Zameniku kapitena „Parnog valjka“ ugovor sa vicešampionom Srbije ističe u decembru i crno-beli bi jedino ako ga prodaju do 31. avgusta mogu da zarade na ovom igraču.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter