0
Evropske lige

FOTO: liverpoolfc.com

Baloteli: Povratak u Italiju je bio greška

Objavljeno: 26.08.14 u 11:22

Fudbalski reprezentativac „Azura“ i novi napadač Liverpula, Mario Baloteli, izjavio je da je srećan zbog povratka na „ostrvo“.

FOTO: liverpoolfc.com
FOTO: liverpoolfc.com

Problematični centarfor „Crvenih“ poručio je da je, nakon godinu dana u dresu Milana, shvatio da je njegov povratak u Kalčo, zapravo, bio velika greška.

„Srećan sam zbog povratka u Englesku, pre godinu i po hteo sam da se vratim u Italiju, ali shvatio sam da je to bila greška. Engleski fudbal je generalno bolji, prelep je, Liverpul je jedan od najboljih timova u Premijer ligi. Imamo dobru ekipu sa dosta mladih igrača, zato sam odabrao da dođem ovde“, kazao je popularni „Super Mario„.

Sad već bivši napadač Milana naglašava da ima veliku želju da, s ekipom Liverpula, osvoji još jedan trofej Lige šampiona:

„Želim da osvojim još jednu Ligu šampiona, jer ova koju imam nije moja, iako sam bio u timu Intera“, rekao je Baloteli za sajt Liverpula i podsetio da ga je Žoze Murinjo u finalu protiv Bajerna 2010. godine svih 90 minuta ostavio na klupi“, jasan je Baloteli.

Italijanski internacionalac posmatrao je meč sa Mančester Sitijem, a reakcije navijača Liverpula bile su krajnje pozitivne. Baloteli ne krije da je to za njega predstavljalo prijatno iznenađenje:

„Nisam očekivao, jer kad god sam igrao protiv Liverpula navijači nisu bili blagonakloni prema meni, ali to je normalno, to je fudbal. Sada sam igrač Liverpula, navijači imaju velika očekivanja i to me čini srećnim“, podvukao je Baloteli.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter