0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Zvezda se oprostila od Nenada Milijaša!

Objavljeno: 25.08.14 u 15:41

Uz prisustvo celog prvog tima, članova uprave Zvezdana Terzića, Nebojše Čovića i Slaviše Kokeze, FK Crvena zvezda upriličio je svečani oproštajni koktel kapitenu Nenadu Milijašu, koji odlazi u tursku Manisu. Nenad Milijaš je za crveno-bele odigrao 195 utakmica i postigao 66 golova, a za uspomenu je od predsednika Skupštine Sportskog društva Svetozara Mijailovića dobio je sat, a od navijača majicu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Zvezda će Milijašu zauvek ostati u pamćenju i u srcu.

– Srećan sam što sam se po drugi put bio u Zvezdi i ovaj drugi mandat će mi ostati u jako lepom sećanju. Posle dugo vremena osvojili smo titulu, dok sam ja bio kapiten. Nadam se da će tim koji ostaje da ponovi taj uspeh. Neće im biti lako, ali to su mladi momci, talentovani igrači i ako budu dobro radili i dovoljno jako želeli titulu, osvojiće je – smatra Milijaš.

Prisetio se i najtežeg i najlepšeg momenta u voljenom klubu.

– Najteže mi je bilo na meču protiv Černomoreca, kada mi je publika zviždala… A najlepši trenutak svakako je osvajanje titule, koju smo toliko dugo čekali i tako žarko želeli. Hvala saigračima i stručnom štabu na tome, ali i navijačima, jer bez njih ne bismo osvojili titulu. Bili smo ujedinjeni i odlučni i imali smo jako dobru atmosferu u svlačionici, što je bilo jako važno.

Nekadašnnji igrač Zvezde Nikola Mikić igra u Manisi i Milijaš se najpre kod njega informisao o novom klubu.

– Dobri utisci koje mi je on preneo su bili presudni. Klub je ambiciozan, želi da se vrati u prvu tursku ligu, dosta ulažu… Grad je lep i dobar za život – zaključuje Milijaš.

Zvezda se oprostila od svog kapitena… Do nekog novog viđenja.

hotsport.rs – K. K.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter