0
Košarka

Zvezda dovodi veliko pojačanje?

Objavljeno: 25.08.14 u 10:45

Bivši studen jednog od najprestižnijih američkih košarkaških univerziteta UCLA (Ju Si El Ej), Nikola Dragović, pojavio se na Zlatiboru na pripremama KK Crvena zvezda.

NCAA Basketball: Arizona State at UCLA

Čelnici crveno-belih svesni su da će naredne sezone u klubu teško zadržati Ivana Radenovića, momka koji je sa uspehom pokrivao poziciju „četvorke“.

Upravo zbog toga okrenuli su se potrazi za adekvatnom zamenom kako bi pojačali konkurenciju Marku Tejiću i Luki Mitroviću, igračima koji će naredne sezone voditi brigu o poziciji krilnog-centra u timu s Malog Kalemegdana.

Kako stoje stvari, novi krilni-centar Zvezde mogao bi lako da postane bivši igrač čuvenog univerziteta UCLANikola Dragović.

Naime, ovaj momak pojavio se na pripremama crveno-belih na Zlatiboru i trenira sa ekipom Dejana Radonjića.

Reč je o igraču koji je sa uspehom nastupao za sve mlađe kategorije reprezentacije Srbije sa kojom je osvajao zlatne medalje na Evropskim prvenstvima za mlade 2006. i 2007. godine, ali i zlato na juniorskom šampionatu Evrope 2005, i zlato na EP za kadete 2003. godine.

Takođe, bio je i deo univerzitetske selekcije Srbije koja je trijumfovala u Šenženu 2011. godine.

Nakon završenih studija u SAD, Dragović je profesionalnu karijeru počeo u ruskom Spartaku iz Sankt Peterburga, a potom i u italijanskom Avelinu.

Ipak, da li će Dragović staviti zvaničan potpis na ugovor s Crvenom zvezdom, preostaje da se vidi u narednih nekoliko dana.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter