0
Evrokupovi

FOTO: STARSSPORT

Trener Nefčija: Imamo sjajnu priliku da igramo u Evropi

Objavljeno: 25.08.14 u 20:05

Nije samo Partizanu meč sa Nefčijem najvažniji u sezoni. I u azerbejdžanskom timu duel sa srpskim timom vide kao veliko finale, utakmicu života i smrti. Trener „naftaša“ Bujukaga Hadžijev veruje da njegov tim može do grupne faze Lige Evrope, a nadu mu daje dobar rezultat iz Beograda.

FOTO: STARSSPORT
FOTO: STARSSPORT

„Rezultat protiv Partizana u Beogradu nam daje sjajnu priliku da se nađemo u grupnoj fazi Lige Evrope. Da li ćemo iskoristiti tu šansu? Nama na našem terenu odgovara i rezultat od 1:0 i 2:1. Želimo rezultat koji će nas odvesti dalje. Naš cilj je pobeda i igraćemo napadački“, istakao je šef stručnog štaba Nefčija za tamošnje medije.

„Naftaši“ su u Beogradu vodili sa 2:0, ali su greškama dozvolili Partizanu da preokrene na 3:2. Fudbaleri Nefčija su postigli dva autogola na tom meču.

„Igrači moraju da shvate ozbiljnost koju nose. Moramo da dođemo do grupne faze. Ne smemo da pravimo greške kao u Beogradu. Moramo da obradujemo navijače“, rekao je Hadžijev.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter