0
Domaći fudbal

Partizanu večiti derbi u mlađim kategorijama

Objavljeno: 25.08.14 u 14:01

Mladi fudbaleri Partizana ubedljivo su savladali Crvenu zvezdu sa 3:1, u derbiju omladinske lige Srbije. Budući prvotimci „večitih“ odigrali su sjajan meč, u kojem su crno-beli bili dominantniji.

Partiyan
Foto: FK Partizan

Partizan je poveo u šestom minute golom Stefana Lukića. Jovanović je izjednačio u 32. Partizan je do pobede stigao sredinom drugog dela golovima Krajišnika i Šaponjića.

Igrači Zvezde nisu imali rešenja za Šaponjića, koji je posle sjajnog prodora namestio gol Lukiću koji je glavom loptu smestio uz stativu. Crveno-beli su izjednačili posle greške odgrane domaćina, koja je usledila zbog očajnog stanja terena.

Crno-beli su prednost vratili u 59. minutu. Krajišnik je nakon sjajne akcije i razmene pasova na levoj strani terena ušao u kazneni prostor i pogodio malu mrežicu kod dalje stative.

konačni rezultat postavio je fantastični Šaponjić, posle akcije koju je počeo Živanović na desnom krilu, glavom je loptu zakucao u rašlje.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter