0
Odbojka

Brakočevićeva se vraća u tim

Objavljeno: 25.08.14 u 12:49

Odbojkaška reprezentacija Srbije nastavlja pripreme za predstojeće Svetsko prvenstvo, koje se od 24. septembra do 13. oktobra igra u Italiji. Selektor Zoran Terzić je na raspolaganju imati devojke koje su igrale Gran pri, a njima će se priključiti Danica Radenković i Jovana Brakočević, koja se oporavljala od povrede ramena.

jovana-brakocevic

– Videćemo šta će biti sa Tijanom Bošković, po povratku sa juniorskog prvenstva Evrope, ali tih 17 devojaka konkurišu za tim koji će igrati na Svetskom prvenstvu. Gran pri nam je pokazao određene stvari na kojima bi trebalo da poradimo i verujem da ćemo nedostatke uspeti da otklonimo. Imamo dovoljno vremena za to i verujem da ćemo kroz trening, ali i neke razgovore, uspeti spremni da odemo u Italiju – rekao je Zoran Terzić.

Za početak, radiće se u Sportskom centru Košutnjak i dvoranama Sport EKO i Šumice.

– Plan i program je već napravljen, a u razgovorima smo da pre odlaska u Italiju odigramo par kontrolnih utakmica. Mislim da će nam dobro doći, a u narednih par dana ćemo znati i koja će to selekcija biti – zaključio je Terzić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter