0
Košarka

FOTO: kkcrvenazvezda.rs

Vilijams na promociji 11 od 11: Znam da su Delije uvek igrač više! (FOTO)

Objavljeno: 24.08.14 u 12:05

Novi košarkaš Crvene zvezde Markus Vilijams rekao je da je uzbuđen zbog dolaska u beogradski klub, a na svojoj promociji pogodio je 11 puta iz isto toliko pokušaja.  

FOTO: kkcrvenazvezda.rs
FOTO: kkcrvenazvezda.rs

Pred prisutnim kamermanima i fotoreporterima, Vilijams je pokazao delić svojih kvaliteta i najavio da će biti veliko pojačanje za crveno-bele.

“Kratko sam ovde, ali Beograd mi se već sviđa. Još nisam ni stigao u Srbiju, ali sam mogao da vidim da Zvezda ima mnogo navijača. Jer, neki momci su se o meni raspitivali u avionu na putu od Ciriha do Beograda. Kada sam sleteo u Beograd mnogi su poželeli da se slikaju sa mnom, bio je to jako lep osećaj. Upravo iz tog razloga sam uzbuđen što ću igrati pred takvim navijačima. Prošle sezone kada sam sa Lokomotivom gostovao u Kombank areni video sam da je atmosfera takva da daje snagu domaćem timu koji bukvalno kao da ima igrača više“, rekao je Vilijams, a prenosi sajt kluba.

Američki plejmejker je sa Crvenom zvezdom potpisao ugovor do kraja sezone, a u toku dana će se pridružiti saigračima na pripremama na Zlatiboru. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter